Today
Leave a comment

Today

Today by Studio Stark:

Saturday Feb 10th

13.30 -16.00 Yoga Workshops, Backbends

Be your own Valentine, een workshop achteroverbuigen met Cecilia

– Workshop met Chocoladegarantie! –

zaterdag 10 februari 2024 van 13:30 tot 16:00 uur

Welkom bij onze yoga workshop “Achteroverbuigen”! Op deze bijzondere zaterdagmiddag nodigen we je uit om jezelf te omarmen, liefde te cultiveren en je hart wijd open te stellen voor de positieve energie om je heen.

De workshop begint met een warm welkom en een rustige meditatie om je te helpen in het hier en nu te komen. Laat de stress van de week los en concentreer je op het verkennen van je innerlijke zelf. Eenmaal gegrond, nemen we je mee op een reis van beweging en ademhaling, geleid door Cecilia.

Achteroverbuigingen in yoga staan centraal in deze workshop. We zullen samen werken aan het openen van het borstgebied. Met zorgvuldig gekozen houdingen en sequenties, leren we hoe we spanning in de rug en schouders kunnen verminderen en ruimte kunnen creëren in het hartgebied. Dit proces van fysieke openheid vertaalt zich vaak naar emotionele en spirituele openheid, waardoor je jezelf toestaat liefde en positiviteit te ontvangen en te delen.

Terwijl we door de houdingen bewegen, moedigen we je aan om je innerlijke kracht te omarmen en je eigen Valentijn te worden.

Na de oefeningen kan je genieten van een welverdiende ontspanning en een begeleide meditatie om de positieve energie die je hebt opgebouwd te verankeren. Sluit de middag af met een kopje thee, met chocolade…

Dus, neem een pauze van de dagelijkse drukte en gun jezelf deze

zaterdagmiddag van zelfzorg en groei. Buig achterover en open je hart.

Namaste!

Sign up: Online aanmelden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.